icon-image
Pokliči nas
+386 30 454 245

Počitniška hiška ... kjer se čas ustavi!

Hill cottage haloze

Počitniška hiška

Na griču, obdanem z vinogradi in pod krošnjami macesnov, stoji počitniška hiša s prekrasnim odprtim pogledom na nižje ležeče haloške griče, Ptujski grad, Pohorje, Boč, Donačko goro, Ravno goro na sosednjem Hrvaškem…, če imate srečo pa vam pogled seže vse do Kamniško-Savinjskih Alp.

Zgodovina hiše seže v 60-70 leta prejšnjega stoletja. Prejšnjim lastnikom je služila kot klet za pridelavo vina, vinograd se je nahajal na strmem pobočju pod hišo in ob hiši vse do grape. Časi pa se tudi v Halozah spreminjajo in namesto vinograda je sedaj pašnik, tako kot na marsikaterem drugem griču. Kot nova lastnica sem hišo obnovila z veliko vloženega truda in predvsem v želji, da bi se gost v njej počutil kar se da udobno in domače, v sožitju z naravo. Pri obnovi sem se potrudila, da so odsluženi predmeti ponovno našli svoje mesto v hiši in ji tako podarili posebno vrednost. Še posebaj sem ponosna na vinsko klet, kjer najdete dobra lokalna vina (laški rizling, sauvignon, chardonnay, rumeni muškat, traminec, sivi pinot …) in druge lokalne izdelke in seveda kjer ob vašem prihodu nazdravimo z dobrim domačim orehovim likerjem ali kozarčkom domačega rdečega vina Gamay.

Naj se vam predstavim, sem Jerneja, vaša gostiteljica, katera se z vsem veseljem in srcem posvečam svojim gostom.

Lastnica hiške:

Jerneja Cingerle

choose-image
choose-image
choose-image
choose-image
ZAKAJ IZBRATI NAS

Nudimo najboljše počitniške storitve.

V naši počitniški hiši imate brezplačno na razpolago izposojo koles, WiFi, zasebno parkirišče, teraso z žar letno kuhinjo, vrt s pogledom na hribe, masažni bazen, IR savno, ležalnike, brisače, posteljnino, vso kuhinjsko opremo vključno z toasterjem, grelnikom vode, kavnim aparatom na filter in mikrovalovno pečico ter osnovne začimbe in čistila. V naši kleti imate po želji in priloženem ceniku na razpolago proizvode lokalnih proizvajalcev, kot so: vina, penine, suhomesni izdelki, siri… Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki.

  • Brezplačna izposoja koles
  • Brezplačni WiFi
  • Terasa z žar kuhinjo
  • Wellness
  • Zasebno parkirišče
  • Klimatska naprava
  • Pomivalni stroj
  • Pogled na gore
Rezerviraj svoj termin